FARMIJUOKSUTIIMI

Sari Mikkola ja Heidi Lumiaho

”Sari on 37 -vuotias maatalousyrittäjä. Sarin perheeseen kuuluun 4 lasta ja puoliso. Hänen elämä pyörii työn, perheen ja yhdistystoiminnan ympärillä. Farmijuoksussa Sarille tärkeitä asioita ovat maaseutu, hauskanpito ja yhdessä tekemisen meininki. ”

“Heidi on 39 -vuotias hyvinvointialan yrittäjä Rantsilasta. Heidin Hyvinvointipalvelut -yritys pitää naisen kiireisenä ja kotona häärii lisäksi teini-ikäiset pojat sekä yrittäjäpuoliso. Heidin intohimo on toteuttaa uutta, touhuilla ja suunnitella. Farmijuoksussa Heidille tärkeitä asioita ovat  liikunta, maaseutu ja liikunnasta saatava hyvä fiilis!”

Tiina Konola

”Tiina on toiminut Heidin Hyvinvointipalveluilla työharjoittelussa. Tiina on koulutukseltaan Yhteisöpedagogi, mutta haaveilee urasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Tiinan sydäntä lähellä ovat perhe, koti, enkelit sekä unelmat! Hän näkee elämän täynnä mahdollisuuksia, valoa, positiivisuutta ja rakkautta. Farmijuoksussa Tiinalle tärkeitä asioita ovat liikunnan ilo, tiimityöskentely ja huumori. ”